وظایف شرکت‌های پخش

وظایف شرکت‌های پخش

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

پخش را می توان به عنوان فرآیند ارائه محصولات مناسب، در زمان مناسب، در مکان مناسب و در شرایط مناسب برای مصرف کنندگان برای خرید آنها تعریف کرد. واضح است که رساندن محصولات به مکان مناسب برای مصرف کنندگان برای خرید آنها بخشی از بازاریابی است. با این حال، رساندن محصولات به مکان مناسب در زمان مناسب در مقدار مناسب جزئی از فرایند پخش است. در این مطلب قصد داریم درباره وظایف شرکت پخش مطالبی ارائه دهیم.

وظایف شرکت‌های پخش برای مصرف کنندگان

در دنیای امروزی با بازارهای فراتر از مرزهای جهانی، شرکت‌های پخش در ارائه خدمات مستقیم به بازارها با مشکلات زیادی مواجه هستند. بنابراین آنها برای پخش به واسطه‌ها متکی هستند. بنابراین آن‌ها عملکردهای زیر را برای مشتریان نهایی (مصرف کنندگان) انجام می‌دهند.

  •  یکی از وظایف شرکت‌های پخش یا توزیع کننده، تحویل سریع است. این بدان معناست که شرکت‌های پخش محلی، در کشورهای هدف دارای ذخایر هستند، به طوری که مشتریان با کمبود مواد اولیه، قطعات یا قطعات یدکی مواجه نخواهند شد.
  • همچنین شرکت‌های پخش نیز در تصمیم‌گیری‌های خرید کمک می‌کنند. آن‌ها اغلب می‌‎توانند در مورد محصولات تولیدکنندگان مشاوره دهند و می‌توانند به مصرف کنندگان در تصمیم گیری کمک کنند، زیرا آن‌ها احتمالاً از قابلیت اطمینان و در دسترس بودن قطعات آگاهی دارند.
  • شرکت‌های پخش می‌توانند نیازها را پیش‌بینی کنند و بازار محلی را می‌شناسند و به مصرف‌کنندگان و مشتریان نزدیک‌تر هستند، اغلب می‌توانند حدس بزنند که مشتریان ممکن است به چه چیزی نیاز داشته باشند و مطابق با آن به تولیدکنندگان توصیه کنند.

وظایف شرکت‌های پخش

وظایف شرکت‌های پخش برای تولیدکنندگان

وظایف شرکت‌های پخش یا وظایف توزیع کننده‌ها، فراتر از وظایفی است که برای مصرف کنندگان انجام می‌شود. همانطور که قبلاً گفته شد، تولیدکنندگان معمولاً قادر به ارائه خدمات مستقیم به بازارها، به ویژه در دنیای جهانی شده امروزی نیستند. بنابراین، آن‌ها به شرکت‌های پخش نیاز دارند تا در فرآیند رساندن محصول به مشتریان نهایی به آنها کمک کنند. علاوه بر این، از آنجایی که مصرف کنندگان معمولاً از مزایای بالقوه ارائه شده توسط شرکت پخش به خوبی آگاه هستند، آنها شرکتی را انتخاب می کنند که بتواند نیازهایشان را برآورده کند. به همین دلیل است که انتخاب شرکت پخش مناسب مهم است، زیرا پخش مانند دروازه ورود به بازار است.

اولاً، شرکت‌های پخش نقشی را ایفا می‌کنند که ممکن است کاملاً آشکار باشد: آنها سهام را برای تولیدکننده می‌خرند و نگه می‌دارند. در بیشتر موارد، در واقع کالا را از تولید کننده خریداری می‌کنند که باعث آزاد شدن سرمایه در گردش برای سازنده می‌شود.

بیشتر بخوانید: نکات مهم برای راه‌اندازی شرکت پخش

ثانیاً، وظایف شرکت پخش شامل ترکیب خروجی‌های تولیدکنندگان است. کاربران نهایی تقریباً همیشه از چندین تولید کننده خرید می‌کنند. این بدان معناست که آنها حتی اگر در حال حاضر از محصولات رقبا استفاده کنند، در معرض محصولات شرکت قرار خواهند گرفت.

از دیدگاه بازاریابی، یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت پخش این است که می توانند نیازهای بازار را پیش بینی کنند. آن‌ها به وضوح به بازار نزدیک‌تر هستند و نسبت به تولید کنندگان در موقعیت بهتری برای پیش بینی نیاز مشتریان خود قرار دارند.

در نهایت، شرکت‌های پخش اطلاعات بازار را ارائه می‌دهند. آنها برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات در مورد بازار، در مورد فعالیت های رقابتی و غیره موقعیت خوبی دارند. از دیدگاه سازنده، این اطلاعات برای رقابت آتی در بازار بسیار ارزشمند است.

وظایف شرکت‌های پخش

وظایف شرکت‌های پخش

فرآیند پخش یکی از کلیدهای زنجیره تامین است زیرا نه تنها بر هزینه‌ها تاثیر می‌گذارد، بلکه با رضایت مشتری و شهرت نیز ارتباط دارد. بنابراین، توزیع کنندگان نقش و عملکردی حیاتی در زنجیره تامین دارند.

  • خرید: شرکت‌های پخش مسئول خرید کالاها/خدمات از تولیدکنندگان (مستقیم) برای ارسال و پخش به طرف بعدی در زنجیره تامین هستند.
  • ذخیره سازی: پس از خرید، این اقلام قبل از پخش، مدتی نگهداری می‌شوند. به همین دلیل است که شرکت‌های پخش هنگام خرید محصولات فیزیکی باید یک انبار داشته باشند. علاوه بر این، آن‌ها ریسک کالاهای ذخیره شده را متحمل می‌شود، به عنوان مثال، اگر آسیب دیده باشد، تاریخ مصرف آن منقضی شده باشد یا امکان فروش مجدد وجود نداشته باشد.
  • فروش: شرکت پخش را به عنوان طرفی در این فرایند قرار دارد که کالاها را به نمایندگان/مصرف کنندگان می‌فروشد.
  • حمل و نقل: شرکت پخش وظیفه تمامی فعالیت‌های انتقال کالا از انبار خود به خریدار را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: نقش شرکت‌های پخش در اقتصاد

  • اطلاع رسانی: شرکت پخش به توسعه‌دهنده تولیدکنندگان تبدیل می‌شود تا اطلاعات مربوط به محصول/خدمات توزیع‌شده مانند اطلاعات محصول، جزئیات، قیمت‌ها، در دسترس بودن و شرایط قابل اجرا را به خریدار منتقل کند.
  • ترویج: این عملکرد شامل نقش شرکت پخش در تبلیغ محصولات از جمله تخفیف، مقایسه با رقبا، کالا و غیره است.
  • ارائه پیشنهادات قیمتی جذاب: محصولات ارزان قیمت مطمئناً مورد علاقه خریداران هستند. به خریداران بالقوه خود تخفیف‌ها و سیستم‌های تبلیغاتی جذاب بدهید.
  • ارائه بهترین خدماتشرکت‌های پخش، ارتباط روان و دوستانه و بهترین خدمات را به مشتریان خود ارائه می‌دهند.
  • فرآیند خرید آسان: به‌عنوان یک پخش کننده، مطمئن شوید که مجموعه‌ای از فرآیندهای خرید روان (از مناقصه تا پردازش پرداخت) را فعال کرده‌اید.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    سبد خرید